Kevin Zadai - Jumalan valittu polku sinulle

14.4.2020


Kevin Zadai on mielenkiintoinen henkilö, koska hän on käynyt taivaassa oltuaan kuollut 45 min, mutta hän sai käskyn tulla takaisin. Hän puhuu nyt varustautumisen ajasta uskovaisena, jotta pääsemme uskossamme uudelle tasolle. Toisin sanoen minun on astuttava Jumalan minulle asettamalle ja valmistamalle polulle. Vastustaja pyrkii hajottamaan nyt seurakuntia eristämällä ne etteivät ne voisi kokoontua koronan takia. Nyt on kuitenkin varustautumisen ja valmistautumisen aika.

Raamatun kohta, jonka hän toi 4.4.2020 Youtubessa julkaistussa luennossa esille, on 2. Samuelin kirjasta, jossa kirjoitetaan näin:

26. Hurskasta kohtaan sinä olet hurskas, nuhteetonta sankaria kohtaan nuhteeton; 27. puhdasta kohtaan sinä olet puhdas, mutta kieroa kohtaan nurja. 28. Ja sinä pelastat nöyrän kansan, mutta sinun silmäsi ovat ylpeitä vastaan, sinä alennat heidät. 29. Sillä sinä, Herra, olet minun lamppuni; Herra valaisee minun pimeyteni. 30. Sinun avullasi minä hyökkään rosvojoukkoa vastaan, Jumalani avulla minä ryntään ylitse muurin. 31. Jumalan tie on nuhteeton, Herran sana tulessa koeteltu. Hän on kaikkien kilpi, jotka häneen turvaavat. 32. Sillä kuka muu on Jumala paitsi Herra, ja kuka muu on pelastuksen kallio paitsi meidän Jumalamme? 33. se Jumala, joka on minun vahva turvani ja johdattaa nuhteetonta hänen tiellänsä, 34. tekee hänen jalkansa nopeiksi niinkuin peurat ja asettaa minut kukkuloilleni, 35. joka opettaa minun käteni sotimaan ja käsivarteni vaskijousta jännittämään. 36. Sinä annat minulle pelastuksen kilven; ja kun sinä kuulet minun rukoukseni, teet sinä minut suureksi. 37. Sinä annat minun askeleilleni avaran tilan, ja minun jalkani eivät horju. 38. Minä ajan vihollisiani takaa ja tuhoan heidät enkä palaja, ennenkuin teen heistä lopun. 39. Minä lopetan heidät ja murskaan heidät, niin etteivät enää nouse; he sortuvat minun jalkojeni alle. 40. Sinä vyötät minut voimalla sotaan, sinä painat vastustajani minun alleni. 41. Sinä ajat minun viholliseni pakoon, vihamieheni minä hukutan. 42. He katselevat, mutta pelastajaa ei ole, katsovat Herran puoleen, mutta hän ei heille vastaa. 43. Minä survon heidät maan tomuksi, kadun loaksi minä heidät poljen ja tallaan. 44. Sinä pelastat minut kansani riidoista, sinä varjelet minua, niin että tulen pakanain pääksi; kansat, joita minä en tunne, palvelevat minua. 45. Muukalaiset minua mielistelevät; jo korvan kuulemalta he tottelevat minua. 46. Muukalaiset masentuvat; he tulevat vyöttäytyneinä varustuksistansa. 47. Herra elää! Kiitetty olkoon minun kallioni, ja ylistetty Jumala, minun pelastukseni kallio, 48. Jumala, joka hankkii minulle koston ja laskee kansat minun valtani alle; 49. sinä, joka vapahdat minut vihollisistani ja korotat minut vastustajaini ylitse ja päästät minut väkivaltaisesta miehestä. 50. Sentähden minä ylistän sinua, Herra, kansojen keskuudessa ja veisaan sinun nimesi kiitosta; 51. sinun, joka annat kuninkaallesi suuren avun ja osoitat armoa voidellullesi, Daavidille, ja hänen jälkeläisilleen, iankaikkisesti. 2. Sam. 22: 26-51

Zadain mukaan viitaten äskeiseen Raamatun kohtaan löydämme uskomattomia totuuksia, jotka ovat:

Herra, olet lamppuni, joka valaisee pimeyteni.

Sinun Voimallasi voin murskata armeijan ja voin ylittää minkä tahansa muurin.

Jumalan tie on täydellinen. Kaikki Herran lupaukset osoittautuvat todeksi.

Hän on kilpi kaikille, jotka etsivät Häneltä suojelua.

Kuka muu on Jumala, paitsi Herra?

Kuka muu kuin Jumalamme on kallio?

Jumala on vahva linnakkeeni..

Hän tekee minun tieni täydelliseksi.

Hän tekee minusta yhtä varman kuin peuran, jonka avulla pystyn seisomaan vuorenkorkeuksilla.

Hän kouluttaa minun käteni käyttämään jouseni nuolta taistelussa

Hän on antanut minulle voiton kilven. Apusi on tehnyt minut suureksi.

Olet tehnyt minulle leveän polun, ettei minun jalkani astuisi polulta syrjään.

Jahtasin vihollisiani niin kauan kunnes tuhosin heidät. En lopettanut ennen kuin valtasin heidät.