Jumalan pelastussuunnitelma

Kun nyt selkeästi elämme lopunaikoja, on nyt syytä ottaa erityisen vakavasti Raamattu ja siihen kirjattu Jumalan pelastussuunnitelma jokaista ihmistä kohden. Ihminen ei kestä tulevia aikoja ellei hän ota vastaan Jeesusta omana Vapahtajanaan. On tuleva niin suuria maailman mullistuksia esim, maanjäristyksiä, myrskyjä, kuivuutta, sotia, talousromahduksia, kulkutauteja sekä maan ja taivaan lainalaisuuksien romahduksia.


Katso oheinen animaatio ja anna elämäsi Jeesukselle, mikä on elämäsi paras ratkaisu. Tällöin sinusta tulee Jumalan lapsi ja Jumala pitää sinusta erityistä huolta.


Kun olet tehnyt uskonratkaisun, niin etsi muita uskovia oman paikkakuntasi seurakunnista ja mene rohkeasti mukaan toimintaan !

Lue Raamattua, koska Jumalan lapsena Pyhä Henki avaa sinulle sitä yhä enemmän ! Rukoile omin sanoin Herraa, koska Hän on niin kuin Isä, joka pitää huolen lapsistaan. Pyydä apua, niin saat ! Rukoile sairaiden puolesta, niin ne paranevat, jos Herra näkee niin hyväksi ! Herra haluaa, että annat aikaa Hänelle ja puhut Hänelle rukouksen kautta.

16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. 17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. 18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. 19. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. 20. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. 21. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt. Joh. 3: 16-21