Planeetta X on tulossa

Planeetta X on salattu planeetta, joka aiheuttaa maapallolle nykyisen ilmastonmuutokset toisin kun väitetään. Mikä muu selittäisi maanjäristysten ja tulivuoren purkausten määrän jatkuvan kasvun sekä myös sääilmiöiden myrskyjen, kuivuuden ja rankkasateiden muodossa. Sitä ei todellakaan selitä hiilidioksidin kasvu ihmisten toimien seurauksena, mitä käytetään nykyään menestyksellä Planeetta X:n tulon peitetarinana. Miksi planeetta X tuodaan esille tässä kohdin, koska se viittaa selkeästi Ilmestyskirjan 6. luvun kuvaukseen, mitä tulee tapahtumaan Ilmestyskirjan hevosten laukkaamisen jälkeen, kun enkeli avasi kuudennen sinetin:

12. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, 13. ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, 14. ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. 15. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin 16. ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! 17. Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Ilm. 6:12-17

Tässä animaatiovideo, joka esittelee tarkemmin Planeetta X:ää, sen historiallisia vaikutuksia maapallolle, siihen liittyvää tutkimusta ja sen tulevia vaikutuksia, jotka ovat selkeästi jo luonnossa nähtävissä: